Suzuki Ignis privé lease

De nieuwe Ignis is een bijzondere auto. Het is misschien wel de kleinste SUV die er is en privé kunt leasen. De Suzuki Ignis private lease is verkrijgbaar vanaf maandbedragen om en nabij de 250 euro.

De Ignis is een eigenzinnige private leaseauto

Het stoere autootje valt op door zijn eigenzinnige ontwerp dat doet denken aan een kleine terreinauto. Ben je op zoek naar een nieuwe privé leaseauto? Dan is de Ignis zeker de moeite waard om te bezichtigen. De kleurrijke details in het ontwerp en de retro achtige looks, maken de Ignis een opvallende verschijning.

private-lease-suzuki-ignis-private-lease-keurmerk-prive-lease-vergelijken-goedkoop-private-lease-privateleaserijden.nl-7

De privé leaseauto met vele technieken voor een lage prijs

De nieuwe Suzuki Ignis is een van de kleinste auto die verkrijgbaar is met vierwielaandrijving. Dat maakt deze steeds meer populaire private leaseauto een echte SUV. Een kleintje, maar wel met echte terreinauto capaciteiten. De vierwielaandrijving heet bij Suzuki AllGrip. Bij de Ignis werkt AllGrip zo dat de auto kracht stuurt naar de achterwielen, wanneer de auto grip verliest. Ook bij gladde wegen maakt dit systeem de auto veiliger.

private-lease-suzuki-ignis-private-lease-keurmerk-prive-lease-vergelijken-goedkoop-private-lease-privateleaserijden.nl-10

Een laag private leasetarief én lage brandstofkosten bij de Ignis

Wil je de Suzuki Ignis privé leasen? Dan betaal je relatief gezien best een lage leasetarief voor deze auto met al zijn kwaliteiten. Wil je hiernaast ook profiteren van lage brandstofkosten? Dan is er goed nieuws. Enkele uitvoeringen van de nieuwe Ignis zijn voorzien van slimme hybridetechnologie. Hiermee wordt energie die vrijkomt bij het afremmen opgeslagen in een accu. Deze energie wordt gebruikt bij het starten van de motor, maar wordt ook gebruikt door de verlichting en allerlei accessoires.

De Suzuki Ignis is een veilige private leaseauto

Wist je dat de Ignis als kleine, betaalbare auto toch beschikt over hele geavanceerde veiligheidssystemen. Zo kun je de Suzuki Ignis uitvoeren met een bijzonder camerasysteem dat onverwachte gebeurtenissen op de weg kan herkennen. Onderneem je als bestuurder zelf geen actie? Dan remt de slimme Ignis voor jou. Het gaat hier dus om een hele veilige private leaseauto.

De best betaalbare privé leaseauto met automaat

De Suzuki Ignis heeft optie om met Auto Gear Shift te worden besteld. Dat is een automatische versnellingsbak die veel lichter is dan de traditionele automaat. Dit brengt lage kosten in aanschaf, onderhoud en brandstofverbruik met zich mee. Deze moderne automaat heeft nog steeds de bekende voordelen dat je comfortabel en zorgeloos kunt rijden. Je hoeft niet na te denken over schakelen of koppelen. De Ignis met automaat privé leasen is financieel gezien een verstandige keuze binnen zijn segment.

private-lease-suzuki-ignis-private-lease-keurmerk-prive-lease-vergelijken-goedkoop-private-lease-privateleaserijden.nl-17

Een superzuinige DualJet motor in de Suzuki Ignis

De Ignis is een bijzondere auto binnen het private lease aanbod. Naast zijn vierwielaandrijving en geavanceerde technologie heeft deze mini SUV ook een krachtige 1.2 DualJet motor. Deze is ondanks zijn power toch zeer efficiënt met het gebruik van benzine.

Drie uitvoeringen van de Ignis bij privé leasing

De Suzuki Ignis kun je privé lease in 3 verschillende uitvoeringen. Standaard beschikt elke Ignis over airconditioning. De meest luxe variant van deze Suzuki beschikt over een navigatiesysteem, cruise control en lichtmetalen velgen. De beschikbare niveaus zijn comfort, select en stijl.

private-lease-suzuki-ignis-private-lease-keurmerk-prive-lease-vergelijken-goedkoop-private-lease-privateleaserijden.nl-6