Suzuki Celerio privé lease

De kleinste van Suzuki lease je nu ook privé. Suzuki staat er om bekend dat zij praktische en zeer betaalbare auto’s levert. Dit vertaalt zich ook door naar goedkope private lease auto’s. Zo is de Suzuki Celerio al te leasen voor tarieven onder de 200 euro per maand.

private-lease-suzuki-celerio-private-lease-keurmerk-prive-lease-vergelijken-goedkoop-private-lease-privateleaserijden.nl-3

Een Suzuki Celerio private leasen is goedkoop

Een Suzuki privé leasen is een financieel verstandige keuze. De modellen van Suzuki gebruiken zeer weinig brandstof. Mits je ook enigszins zuinig rijdt uiteraard. Dat betekent niet alleen laag private leasebedrag per maand, maar ook lage kosten in zijn totaliteit.

Zoek je de goedkoopste private leaseauto met misschien wel de meeste ruimte en veiligheid voor zijn geld? Dan is het privé leasen van de Suzuki Celerio wellicht een te overwegen keuze. Met 5 zitplaatsen, vele opbergvakken en 254 liter bagageruimte is de Celerio best uniek binnen zijn segment.

private-lease-suzuki-celerio-private-lease-keurmerk-prive-lease-vergelijken-goedkoop-private-lease-privateleaserijden.nl-4

Suzuki Celerio private lease in diverse uitvoeringen

Wanneer je voor privé lease bij Suzuki shopt, kun je wat betreft de Celerio kiezen uit 2 uitvoeringen. De Celerio Economy en de Celerio Comfort. Beide uitvoeringen beschikken over een zuinige 1.0 benzinemotor. De Comfort versie wordt gekenmerkt door diverse comfortabele opties zoals airconditioning, bluetooth en centrale deurvergrendeling. Hierboven kun je ook nog kiezen voor de Ignis Dynamic of de Ignis Exclusive.

private-lease-suzuki-celerio-private-lease-keurmerk-prive-lease-vergelijken-goedkoop-private-lease-privateleaserijden.nl-12

Beschikbare kleuren Celerio bij privé lease

De Suzuki Celerio leasen kan in 6 verschillende kleuren. De Celerio is er in Superior White, Star Silver, Super Black Pearl, Mineral Grey, Alblaze Red Pearl en Cerulean Blue Pearl.