Suzuki Baleno privé lease

De Suzuki Baleno is een interessant model binnen het private lease segment. De privé lease tarieven liggen rond de 250 euro per maand. Daarvoor heb je een bijzonder ruime wagen voor 5 personen en nog wat bagage. Door het lichte gewicht rijd je ook nog eens zuinig rond. Sommige uitvoeringen van de Baleno beschikken over slimme hybride technologie. De energie die vrijkomt bij het remmen wordt opnieuw gebruikt voor bijvoorbeeld het starten van de motor en het aansturen van de accessoires zoals jouw autoradio.

suzuki-baleno-private-lease-privateleaserijden.nl-1

Een veilige gezinsauto private leasen?

Het antwoord is de nieuwe Baleno. Suzuki doet een veilig aanbod met dit model. Zo is elke Baleno uitgerust met 6 airbags, rem assistentie, voetgangersprotectie en een elektronisch stabiliteitsprogramma. De meest luxe uitvoering van deze veilige privé leaseauto heeft zelfs Radar Brake Support, zoals Suzuki het zelf omschrijft en adaptieve cruise control.

suzuki-baleno-private-lease-privateleaserijden.nl-1

In welke kleur kies jij de Suzuki Baleno?

Ga je deze Suzuki privé leasen? Dan heb je de keuze uit 9 verschillende kleuren. Standaard is de Baleno rood, ofwel Fire Red. Wil je een metallic lak, dan kun je kiezen uit Superior White, Premium Silver, Arctic White, Ray Blue Pearl, Midnight Black Pearl, Urban Blue Pearl, Glistening Grey en Granite Grey.

suzuki-baleno-private-lease-privateleaserijden.nl-1

Uitvoeringen van nieuwe Suzuki Baleno

Privé leasen is een laagdrempelige manier om in een gloednieuwe auto te rijden. Kies je voor private lease op het Suzuki model Baleno? Dan heb je zonder meerprijs al de beschikking over airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling. Dit gaat dan om de basisuitvoering genaamd Comfort. Daarboven kies je tussen een Exclusive of een High Executive.

suzuki-baleno-private-lease-privateleaserijden.nl-1